Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Restaurant & Bar

Een hapje eten en drinken tijdens uw verblijf in Arnhem? Neem plaats in ons sfeervol restaurant Perron 5 of in onze gezellige Bar No.1 en laat u verrassen door de culinaire (Arnhemse) specialiteiten van onze keukenbrigade! 

Restaurant Perron 5 is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, High Tea/Wine/Beer en diner! In onze Bar No.1 bent u maandag t/m zaterdag van harte welkom voor een heerlijk biertje van de tap of voor één van de vele cocktails!

Lees meer over ons restaurant

Ontbijt

Start de dag goed met een luxe en uitgebreid ontbijt!

Ons restaurant Perron 5 gaat dagelijks al vroeg in de ochtend open, waarbij de geur van versgebakken croissants u tegemoet komt. Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet, er is volop keuze!

Ontdek ons ontbijt!

Lunch

Geniet van een vers gezet kopje koffie met gebak of proef één van de gerecht van onze lunchkaart.

Met een uitgebreide koffiekaart, een gevarieerd broodjesaanbod, diverse lunch specials en salades bieden we voor elk wat wils.

Bekijk onze lunchkaart Lees meer

High specials P5

Gezellig bijkletsen met vrienden, familie of collega's?

Probeer in de middag of avond één van de High Specials van Perron 5. Kies uit de P5 High Tea, High Wine of High Beer. 

Diner

Tijdens uw verblijf in Arnhem bent u van harte welkom in ons restaurant Perron 5!

Kies een gerecht van de uitgebreide à la carte kaart of geniet van het aantrekkelijk geprijsde 3-gangen keuze menu. Onze keukenbrigade werkt met verse ingrediënten en seizoensproducten en maakt veelvudig gebruik van lokale producten. Dit geeft de internationale gerechten een Arnhems tintje!

Bekijk onze dinerkaart Lees meer

Borrelen

In de avond bent u van harte welkom in onze gezellige Bar No.1!

Neem plaats bij de open haard, aan de bar of in de rokerslounge en sluit de avond gezellig af met vrienden, familie of collega's. Maak een keuze uit het rijke aanbod van bieren, wijnen, cocktails en whisky's.

Openingstijden bar
Maandag t/m zaterdag geopend van 17:00 uur tot middernacht.
Zondags gesloten.

Lees meer